EjendomsWatch

Topchefer i advokathuse klar til historisk opgør – vil give erhvervsjurister advokattitel

Den eksklusive advokatbestalling er traditionelt forbeholdt klassiske jurister, men nu bør erhvervsjuristers vej til advokattitlen gøres lettere, lyder det fra nogle af landets største advokatfirmaer. ”En cand.merc.jur. kan være en lige så god advokat,” siger formanden for Lundgrens, der især gør sig i ejendomme.

”I Bruun & Hjejle er vi meget begejstrede for erhvervsjurister. Deres store styrke – udover gode juridiske evner – er et skarpt blik for økonomi og sans for forretning,” forklarer ledende partner Andreas Nielsen. | Foto: Mew

Erhvervsjurister har længe banket stædigt på døren til advokaternes lukkede klub, og nu er en række topchefer i advokatbranchen klar til at tage i håndtaget.

Vejen til advokatbestallingen bør således gøres lettere og kortere for cand.merc.jur.-uddannede, lyder den generelle melding i en rundspørge, AdvokatWatch har lavet blandt ledelserne i landets største advokatfirmaer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

ATP får hak i tuden af Finanstilsynet

Pensionsselskabet får påtale for ikke at have haft et betryggende grundlag til at måle risiko. Tilsynet peger bl.a. på værdiansættelsen af ejendomme.

Briefing uge 38: Håndslag på huslejeloft

Det flittigt diskuterede huslejeloft blev i denne uge vedtaget, og det får konsekvenser for branchen, mener flere aktører. Samtidig faldt to trecifrede millionhandler på plads i lighed med en personlig konkurs samt anklager om monopollignende tilstande. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier