Bundlinjen banker op hos Nordicals København

Erhvervsmægleren Nordicals København kommer ud af 2021 med en bruttofortjeneste, der er mere end dobbelt så høj som året før, og en bundlinje, der er mange gange større.
”Vi har oplevet en stor efterspørgsel på alle vores ydelser,” udtaler Jacob Lund, adm. direktør og partner i Nordicals København. | Foto: PR / Nordicals København
”Vi har oplevet en stor efterspørgsel på alle vores ydelser,” udtaler Jacob Lund, adm. direktør og partner i Nordicals København. | Foto: PR / Nordicals København

2021 har været et rekordår for Nordicals København. Erhvervsmægleren lander en bruttofortjeneste på 41,1 mio. kr. og et resultat før skat på 18,1 mio. kr.

Det viser selskabets netop offentliggjorte årsrapport for 2021.

Resultatet kommer ovenpå et vanskeligt 2020, der var præget af coronakrisen, hvor bruttofortjenesten i Nordicals København lød på 18,7 mio. kr. og et resultat før skat på bare 236.000 kr.

”Vi er kommet rigtig flot ud af 2021. Vores rådgivning og services skaber resultater for vores danske og internationale kunder, og det har givet os et yderst tilfredsstillende resultat på både top- og bundlinjen, udtaler Jacob Lund, adm. direktør og partner i Nordicals København, i en pressemeddelelse.

Væksten er først og fremmest drevet af Nordicals Københavns afdeling for kapitalmarkeder, men også investeringssegmentet generelt og udlejning- og vurderingsforretningen har haft fremgang, står der i ledelsesberetningen til årsrapporten.

”Vi har oplevet en stor efterspørgsel på alle vores ydelser med det resultat, at vi har oprustet med nye kræfter i alle afdelinger,” udtaler Jacob Lund i pressemeddelelsen, hvoraf det fremgår, at Nordicals København har haft en nettotilvækst på seks nye medarbejdere i 2021.

Nordicals København oplyser ikke et konkret måltal for resultatet i 2022. Ifølge ledelsesberetningen forventer selskabet ”et højt niveau, men præget af stigende inflations- og renteniveauer.”

”Som for alle andre, er der lige nu nogle bump på vejen, som naturligt sænker farten på vores forventninger. Geopolitisk uro, rentestigninger og inflation skaber usikkerhed i markedet, og det må vi justere ind efter,” udtaler Jacob Lund.

”Når det så er sagt, er vi rustet til den videre vækstrejse i et marked, hvor det forventes, at aktiviteten fortsat vil være på et stabilt niveau,” slutter han.

Nordicals-afstikkere starter egen erhvervsmæglerbutik

Mægler efter logistiksalg til Blackstone: Placering vigtigere end nogensinde

Klumme: Ejendomsmarkedet trodser rentestigninger

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også