EjendomsWatch

Sløv start på året for lønsomme Hoffmann: Top- og bundlinje falder med knap 30 pct.

Første kvartal bød på sædvanlig lav aktivitet for entreprenøren Hoffmann, hvis overskudsgrad dog fortsat trumfer de øvrige dele af Veidekke-koncernen.

Hoffmann er repræsenteret både øst og vest for Storebælt, men har hovedkontor i Glostrup på den københavnske vestegn. | Foto: PR / Hoffmann

Hoffmann – den danske gren af den børsnoterede norske entreprenørkoncern Veidekke – måtte som ventet sluge tilbagegang på top- og bundlinje i årets første og sæsonmæssigt svage kvartal. Det fremgår af koncernens kvartalsregnskab torsdag.

Sammenlignet med samme periode i 2021 faldt omsætningen med knap 30 pct. til 444 mio. norske kr. (ca. 320 mio. kr.), mens resultatet før skat oplevede nogenlunde samme grad af negativ vækst og landede på 31 mio. norske kr. Overskudsgraden var identisk: 7 pct.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier