EjendomsWatch

Nye anklager rammer Jesper Skovsgaard og 2E Group – borgmester også i skudlinjen

Ifølge mediet Frihedsbrevet modtog den aalborgensiske ejendomsudvikler i 2017 100.000 kr. af Aalborg Kommune for at promovere byen. Kort efter donerede han 50.000 kr. til borgmesterens valgkamp. Juraprofessor undrer sig. Direktør afviser over for EjendomsWatch sammenhæng mellem de to ting. (Opdateret)

"De kalder mig socialdemokratisk storsponsor, selv om de bidrag vi har givet faldt for mere end henholdsvis 14 år og 10 år siden," lød det i december fra Jesper Skovsgaard. Nu har Frihedsbrevet tilsyneladende faldet over økonomiske bidrag fra 2017. | Foto: PR / 2E Group

Den aalborgbaserede ejendomsudvikler Jesper Skovsgaard har ikke fået nogen stor fan i mediet Frihedsbrevet, der tidligere har sat spot på ubetalte regninger i virksomheder, han er knyttet til.

Nu bringer Frihedsbrevet så på baggrund af hemmelige bilag en historie om, at Jesper Skovsgaard og hans firma 2E Group i 2017 modtog 100.000 kr. fra Aalborg Kommune som bidrag til, at tv-serien Nybygggerne, som 2E Group leverer huse til, skulle optages i netop Aalborg.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier