EjendomsWatch

Casa-topchef problematiserer certificeringer i bæredygtigt byggeri

Torben Modvig, adm. direktør i Casa, mener, at der er for mange udfordringer, når man skal implementere bæredygtighedstiltag på byggepladserne. Desuden er certificeringer "slet ikke nok". Landets kommuner og DGNB peger på øgede lovkrav i 2023.

"Det er os, der skal være med til at løse denne opgave anderledes, end vi gør i dag," lyder det fra Torben Modvig, adm. direktør hos entreprenøren Casa. | Foto: PR / Casa

Ifølge Torben Modvig, adm. direktør i entreprenørvirksomheden Casa, er det langt fra nok at certificere byggeriet i kampen mod klimaforandringerne.

"Det er os, der skal være med til at løse denne opgave anderledes, end vi gør i dag. Spørgsmålet er, om certificeringer kun er fem pct. af løsningen. Jeg tror, der skal meget mere til," siger Torben Modvig henvendt bredt til prominente aktører i den danske ejendomsbranche.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier