EjendomsWatch

MT Højgaard-selskab vinder milliardaftale

MT Højgaard-ejede Enemærke & Petersen fortsætter partnerskab med Københavns Kommune og en fireårig periode.

Foto: PR / Enemærke & Petersen

MT Højgaard Holdings forretningsenhed Enemærke & Petersen har vundet et udbud på et strategisk partnerskab med Københavns Kommune.

Aftalen ventes indgået efter udløbet af standstill-perioden.

Partnerskabet ventes at løbe op i en samlet opsætning på op mod 2,5 mia. kr. over en fireårig periode, oplyser MT Højgaard Holding i en meddelelse onsdag.

Samarbejdet omfatter renovering og opførelse af nye byggeprojekter i børne- og ungdomsområder og er en fortsættelse af et samarbejde, der blev indledt i 2016, gennem konsortiet Trust, som Enemærke & Petersen er en del af.

Alle projekter under den hidtidige aftale blev gennemført til tiden og afleveret inden for aftalt prisramme uden efterfølgende tvister eller konflikter, fremgår det.

Det fortsatte partnerskab ændrer ikke ved MT Højgaard Holdings forventninger til 2021, men ventes at yde et "væsentligt bidrag til koncernens langsigtede bæredygtige udvikling i de kommende år", skriver selskabet i meddelelsen.

MT Højgaard og Casa er blandt bejlerne til trecifret millionentreprise

MT Højgaard-topchef er tilfreds med at gå i nul: "Sorte tal er for os en succes"

MT Højgaard-chef: Turnaround går godt – venter ikke opkøb eller frasalg

Enemærke & Petersen-topchef har haft milliardkontrakt i kikkerten længe 

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier