EjendomsWatch

Rådgiverfirma opruster inden for fast ejendom

Jurister til fast ejendom og M&A er på ønskesedlen i rådgivningshuset Roesgaard, der for tre år siden hentede Bech-Bruun-advokat til at montere juridisk forretningsben.

"Det afhænger selvfølgelig af, hvad man kan hive ind af sager, men vi vil gerne være flere, end vi er i dag, og det ville være fint, hvis vi kunne komme op at blive 20 mand," siger Peter Nordentoft, partner og leder af den juridiske afdeling i Roesgaard. | Foto: Roesgaard / PR

Den juridiske afdeling i Horsens-virksomheden Roesgaard er vokset fra to til otte medarbejdere siden 2018, hvor skatteadvokaten Peter Nordentoft kom til fra Bech-Bruun for at montere juridisk rådgivning som forretningsben.

Roesgaard har – ligesom mange andre revisionsfirmaer – bevæget sig fra at være et traditionelt revisionshus til at være en rådgivningsvirksomhed, som står på flere ben; revision, rådgivning og jura.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier