EjendomsWatch

Casa skal renovere 282 almene boliger i Storkøbenhavn

Bellahøjhusene i Brønshøj skal gennemgå en omfattende renovering, og det er Horsens-baserede Casa, der skal stå for det. "Bellahøj er et ikonisk byggeri," udtaler adm. direktør.

Bellahøjhusene er opført i 1955 og er et af Danmarks første højhusbyggerier. | Foto: PR / Casa

Boligforeningen AAB har valgt Casa til at renovere 282 almene boliger og fire erhvervslejemål i Bellahøjhusene. Det skriver den Horsens-baserede udvikler og entreprenør i en pressemeddelelse.

Der er tale om syv bygninger ved Frederikssundsvej, Bellahøjvej og Ved Bellahøjvej Nord i Brønshøj. Byggeriet, der er et af Danmarks første højshusbyggerier, blev opført i 1955.

"Bellahøj er et ikonisk byggeri beboet af bl.a. børnefamilier. Vi har derfor ekstra opmærksomhed på at sikre de bedste omstændigheder under renoveringen, så områdets børn og unge fx kan komme sikkert til og fra skole," udtaler Torben Modvig, adm. direktør i Casa, i pressemeddelelsen.

Der er tale om en forholdsvist omfattende renovering, der er berammet til fire år.

Bl.a. skal de nuværende facader rives ned og erstattes af nye, som har ekstra isolering. Derudover skal alle vinduer skiftes, der skal opsættes nye altaner, og lejlighederne får nye badeværelser og køkkener. Endelig skal der laves nyt ventilationsanlæg samt nye VVS- og elinstalationer, og tager på penthouse-boligerne skal skiftes ud.

"Vi glæder os til at komme i gang ude i afdelingen og ser frem til at kunne levere et flot resultat tilbage til beboerne, når renoveringen er overstået," udtaler Boligforeningen AAB's adm. direktør, Christian Høgsbro.

Almene boligselskaber udbyder renovering af ghettoområder for flere milliarder 

Casa køber sin hidtil største grund: 60.000 kvm ved København

Casa og Elf går sammen om at bygge 290 boliger i Herlev

Casa skal renovere trecifret antal boliger på den københavnske vestegn 

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier