EjendomsWatch

Afdelingsdirektør i Deas stopper efter et år

Ejendomsforvalteren Deas mister afdelingsdirektør Tage Bergsbo, der har valgt at opsige sin stilling efter et år på posten. "Hvad fremtiden i ejendomsbranchen bringer, ved jeg ikke," skriver han på Linkedin.

Foto: Mohssen Assanimoghaddam/AP/Ritzau Scanpix

Tage Bergsbo har opsagt sin stilling hos ejendomsforvalteren Deas, hvor han siden oktober 2020 har været afdelingsdirektør for ejendomsadministration og institutionelle investorer.

Det skriver han i et opslag på Linkedin.

"Det har ikke været en nem beslutning og jeg sender en stor tak til de mange gode kunder og kollegaer, som lod mig spille en rolle med særlig fokus på de institutionelle investorer," skriver Tage Bergsbo.

Inden Tage Bergsbo kom til Deas, var han driftsdirektør og associeret partner hos den københavnske erhvervsmægler Lintrup & Nogart. Han har desuden en fortid som afdelingsdirektør i Newsec Datea og Danica Ejendomme.

"Hvad fremtiden i ejendomsbranchen bringer, ved jeg ikke, så nu holder jeg lidt efterårsferie og er så klar til nye udfordringer," skriver Tage Bergsbo på Linkedin.

Lintrup & Norgart får ny partner

Lintrup & Norgart opruster med ny direktør 

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier