EjendomsWatch

Peter Norvig tiltalt for underslæb: Brugte deponerede midler fra fejlslagen handel

Ejendomshandler Peter Norvig skal forsvare sig mod anklage om underslæb for en kvart million kroner, mener Københavns Politi, der også har tiltalt ham for coronasvindel. Sagen går tilbage til 2019, hvor Peter Norvig ifølge politiet uberettiget har brugt deponerede midler til eget forbrug.

"Når man har været på konkursens rand og er blevet reddet af gongongen i 12. omgang, så er der selvfølgelig ting, man ikke har betalt," sagde Peter Norvig i 2020 om sagen, der nu har ført til tiltale om underslæb. | Foto: Martin Zakora/Ritzau Scanpix

Københavns Politi har ikke alene tiltalt ejendomshandler Peter Norvig for svindel med corona-hjælpepakker i millionklassen, som det kom frem i sidste uge. Han er også tiltalt for at have misbrugt deponerede midler.

Det fremgår af sagens anklageskrift, som EjendomsWatch har fået aktindsigt i.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Hæstorp lover opgør med kommunalt bygge-bureaukrati: "Det går simpelthen ikke"

EJENDOM2021: København står i en boligkrise, og private udviklere og investorer skal i gang med at bygge flere billige boliger, siger overborgmesterkandidat Sophie Hæstorp Andersen (S). Hun lover omvendt at sætte "hårdt ind" over for bureakratiet i forbindelse med eksempelvis behandling af byggesager. Se uddybende videointerview her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier