EjendomsWatch

Nordicals Aalborg henter ny partner hos Colliers

Peter Rom Christiansen forlader Colliers International og slutter sig til partnerkredsen i Nordicals Aalborg.

Partnerkredsen i Nordicals Aalborg består nu af 42-årige Peter Rom Christiansen (t.v.), 43-årige Mattias Manstrup (i midten) og 63-årige Steen Royberg (t.h.) | Foto: PR / Nordicals Aalborg

Peter Rom Christiansen er ny partner hos Nordicals Aalborg. Det skriver erhvervsmægleren i en pressemeddelelse.

Han kommer fra en stilling som investeringschef i konkurrenten Colliers International, hvor han har været ansat i 9 år.

"Da jeg fik muligheden for at blive en del af Nordicals Aalborgs partnerkreds, var jeg, trods mange lærerige og gode år hos Colliers International, ikke et øjeblik i tvivl om, at dette var det helt rigtige for mig," udtaler Peter Rom Christiansen i pressemeddelelsen.

Peter Rom Christiansen får blandt andet ansvar for det samlede mæglerteam, som består af 7 erhvervsmæglere med yderligere to på vej, skriver selskabet.

"Generationsskiftet i virksomheden har været undervejs igennem et stykke tid, og vi har igennem første halvår af 2021 tilknyttet nye dygtige talenter og også meget stærke erfarne medarbejdere til det nye erhvervsmæglerteam," udtaler Mattias Manstrup, der sammen med Steen Royberg og nu også Peter Rom Christiansen udgør partnerkredsen i Nordicals Aalborg.

Tidligere i år forlod den mangeårige partner Kim Jacobsen Nordicals Aalborg efter mere end 20 år i virksomheden. Han blev i stedet selvstændig inden for fast ejendom og projektudvikling.

Nordicals-kæden holder skindet på næsen på toplinjen

Underskudsgivende milliardfond overlader mægleropgave til Nordicals 

Mere fra EjendomsWatch

Heimstaden efter milliardhandel: "Vi køber med et evighedsperspektiv"

Heimstaden, som netop har opkøbt svenske Akelius’ boligejendomme i Tyskland, Sverige og Danmark for ca. 68 mia. kr., har indgået handlen af flere grunde, siger investeringsdirektør Christian Fladeland – blandt andet for at vækste i København. En trussel om tvangssalg i Berlin tror han ikke på.

Aarhusiansk bygherre sælger kontortårne på 11 etager til pensionsselskab

Industriens Pension investerer i første etape af erhvervsbyggeriet Byporten i det vestlige Aarhus og køber kontortårne på over 14.000 kvm af det lokale selskab Dansk Erhvervsprojekt. Når det færdige projekt er afleveret, går man i gang med de resterende etaper i den nordlige del af området, fortæller direktør til EjendomsWatch. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier