EjendomsWatch

Tysk overtagelse af Vilhelm Lauritzen Arkitekter er nu på plads

Findos Investor har nu overtaget kontrollen med hovedparten af den snart 100 år gamle tegnestue Vilhelm Lauritzen Arkitekter.

Gyrithe Saltorp er adm. direktør i Vilhelm Lauritzen Arkitekter, der netop er blevet overtaget af en tysk kapitalfond. | Foto: PR

Den tyske forvalter af kapitalfonde, Findos Investor, har fået godkendt sin overtagelse af tegnestuen Vilhelm Lauritzen Arkitekter, oplyser Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Den tyske investor sidder gennem Laurie Fonden fremover på 69,5 pct. af den knap 100 år gamle arkitektvirksomhed, mens den resterende aktiekapital er i hænderne på de hidtidige partnere, Thomas West Jensen, Thomas Scheel, Torsten Stephensen, Anne Møller Sørensen og Simon Svensson – en kreds, der nu også omfatter adm. direktør Gyrithe Saltorp.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier