EjendomsWatch

Tysk overtagelse af Vilhelm Lauritzen Arkitekter er nu på plads

Findos Investor har nu overtaget kontrollen med hovedparten af den snart 100 år gamle tegnestue Vilhelm Lauritzen Arkitekter.

Gyrithe Saltorp er adm. direktør i Vilhelm Lauritzen Arkitekter, der netop er blevet overtaget af en tysk kapitalfond. | Foto: PR

Den tyske forvalter af kapitalfonde, Findos Investor, har fået godkendt sin overtagelse af tegnestuen Vilhelm Lauritzen Arkitekter, oplyser Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Den tyske investor sidder gennem Laurie Fonden fremover på 69,5 pct. af den knap 100 år gamle arkitektvirksomhed, mens den resterende aktiekapital er i hænderne på de hidtidige partnere, Thomas West Jensen, Thomas Scheel, Torsten Stephensen, Anne Møller Sørensen og Simon Svensson – en kreds, der nu også omfatter adm. direktør Gyrithe Saltorp.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Heimstaden efter milliardhandel: "Vi køber med et evighedsperspektiv"

Heimstaden, som netop har opkøbt svenske Akelius’ boligejendomme i Tyskland, Sverige og Danmark for ca. 68 mia. kr., har indgået handlen af flere grunde, siger investeringsdirektør Christian Fladeland – blandt andet for at vækste i København. En trussel om tvangssalg i Berlin tror han ikke på.

Aarhusiansk bygherre sælger kontortårne på 11 etager til pensionsselskab

Industriens Pension investerer i første etape af erhvervsbyggeriet Byporten i det vestlige Aarhus og køber kontortårne på over 14.000 kvm af det lokale selskab Dansk Erhvervsprojekt. Når det færdige projekt er afleveret, går man i gang med de resterende etaper i den nordlige del af området, fortæller direktør til EjendomsWatch. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier