Stifter stopper som partner hos erhvervsmægler – 30-årig tager over

Grundlæggeren af Nordicals København stopper som partner. I hans sted indtræder 30-årig cand.polit., der er hentet i selskabets analyseafdeling.
Casper Abild (t.h.) overtager Jesper Rasmussens (t.v.) plads i partnerkredsen i Nordicals København. | Foto: PR / Nordicals København
Casper Abild (t.h.) overtager Jesper Rasmussens (t.v.) plads i partnerkredsen i Nordicals København. | Foto: PR / Nordicals København

Efter 26 år træder Jesper Rasmussen ud af partnerkredsen hos erhvervsmægleren Nordicals København. Et selskab, som han selv stiftede i 1986 under navnet Nybolig Erhverv København.

Det skriver selskabet i en pressemeddelelse. Heraf fremgår det, at Jesper Rasmussen opsagde sit partnerskab sidste år til ophør pr. 31. december 2020 og med fratræden den 1. maj 2021.

"Det har været en fantastisk oplevelse at være med til at lægge fundamentet for en virksomhed, der i dag har en veldefineret forretningsstrategi, tårnhøj faglighed og drevet af ambitiøse kollegaer, der hver dag arbejder målrettet for at yde vores klienter den bedst tænkelige rådgivning og service," udtaler Jesper Rasmussen.

Stifterens plads i partnerkredsen bliver overtaget den 30-årige Casper Abild, der har arbejdet i Nordicals København siden 2014, hvor han startede som studentermedhjælper i analyseafdelingen. Han har siden januar 2019 haft titel af associate director.

"Jeg glæder mig til at tage del i virksomhedens fortsatte vækst, men nu med en ny rolle som partner, der betyder, at jeg skal begynde at se tingene fra et større perspektiv end tidligere," udtaler Casper Abild, der er uddannet økonom.

"Nu handler det fremadrettet både om klienterne og deres ejendomme, såvel som hele virksomheden, de professionelle relationer og de langsigtede strategiske og økonomiske mål, som jeg skal bidrage til sammen med den øvrige partnerkreds," fortsætter han.

Partnerkredsen i Nordicals København består nu af Anders Bengtsson, Casper Abild, Jacob Lund, Mikkel Andersen og Stig Plon Kjeldsen.

Mægler forudser øget investorkonkurrence på det danske ejendomsmarked

Endnu en erhvervsmægler fik dukkert i 2019 

Coronakrisen har givet 14 færre butikker på Strøget i København

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også