EjendomsWatch

Københavnske arkitekter taber millionbeløb – stop for lufthavnsprojekter gør ondt

Zeso Architects, der netop har skiftet ejerskab og ledelse, indkasserede i det seneste regnskabsår et underskud på over 5 mio. kr. Bruttofortjenesten blev godt halveret og egenkapitalen minimeret til en fjerdedel. Ledelsen er ikke tilfreds, men kalder resultatet forventeligt i lyset af coronapandemien.

Zeso Architects blev i 2019 udpeget som rådgiver på endnu en udvidelse af Københavns Lufthavn. To år senere præsenterer tegnestuen et regnskab med millionstort underskud. | Foto: PR / Zeso Architects

En lammet international flytrafik som følge af coronapandemien smitter også alvorligt af på dele af rådgiverbranchen. Zeso Architects mistede i sit seneste regnskabsår over 5,5 mio. kr. før skat, hvilket ifølge den Amager-baserede virksomhed hænger sammen med, at man blev "stærkt påvirket" af corona.

I tegnestuens skæve regnskabsår, der løber fra oktober 2019 til og med september sidste år, barberede virksomheden næsten halvdelen af sin bruttofortjeneste, der skrumpede fra 22,6 mio. kr. til 11,9 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier