EjendomsWatch

KHR Architecture hyrer stifter fra Zeso Architects

Efter at have sluppet tøjlerne og annonceret et generationsskifte hos Zeso Architects går stifters karriere videre hos branchekollegaer.

Foto: Emil Ryge Christoffersen

KHR Architecture har ansat Torben Juul som chef for en ny fokuseret indsats på boligbyggeri, lyder det i en pressemeddelelse.

Torben Juul kommer fra en stilling som stifter og direktør i Zeso Architects, hvor han annoncerede sin afgang først på måneden og skal ses som en strategisk prioritering af boligområdet.

"Vi er virkelig glade for at få Torben med på holdet. Torben kommer med en stor faglighed og et godt netværk inden for boligbyggeri, så vi kan hjælpe endnu flere bygherrer med at realisere boligprojekter, der er ud over det sædvanlige," udtaler direktør og partner i KHR Architecture, Lars Kragh i meddelelsen.

Ud over boliger, arbejder KHR primært med erhvervs-, uddannelses- og sundhedsbyggeri.

"Vi har fået bekræftet, at det giver rigtig god mening for os at arbejde sammen med ejendomsudviklere, så vi allerede helt fra start kan være med til at definere projektet. Det passer rigtig godt til den helhedstilgang, som vi har i vores projekter, og er med til at skabe ekstra værdi for både bygherren og de fremtidige brugere. Jeg ser frem til, at Torben Juul også rent strategisk vil videreudvikle boligbyggeri som et forretningsområde i KHR," lyder det videre fra Lars Kragh.

Torben Juul tiltræder sin stilling som chef for boligbyggeri i KHR Architecture 1. marts.

Medstifter af københavnsk tegnestue overlader øverste ansvar til yngre kræfter

Arkitektpartner siger farvel og bliver projektchef 

Mere fra EjendomsWatch

Trangen til frihed har fulgt Bjarne Jensen gennem 45 år i branchen

SVÆRVÆGTERNE: Han er grundlægger af en af landets største erhvervsmæglere og har 45 år i branchen, men der stod aldrig mægler på karrierelisten. I ny serie med nogle af branchens tunge profiler fortæller han om en dramatisk afsked med Home-kæden, konkurrencen og et ØK på skrump, der åbnede muligheder.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Uro om Koncenton-projekt, Gefion og Castellum i trecifrede millionfrasalg og nyt om ejendomshandler Peter Norvig var blandt ugens historier på EjendomsWatch. Home-mægler ser igen mod erhverv, Cobe vinder i Jernbanebyen og serien Sværvægterne blev skudt i gang, mens bl.a. Core Bolig, Nordicals og ISS stillede op til interview.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier