EjendomsWatch

Entreprenør på prestigeprojekt angriber Gefion Group for at snyde med betaling

Gefion Group er endt i en tvist med entreprenøren Jeppesen Byggeri & Service, der beskylder ejendomsudvikleren for at forsøge at snyde firmaet for betaling. Ejer tror ikke, at Gefion har penge til at gennemføre projektet. Gefion-chef afviser entreprenørens udlægning og kalder det for "offentlig mudderkastning".

Gefion Groups over 4000 kvm store projekt på Store Kongensgade 100 og 106 i København er allerede blevet et halvt år forsinket. Nu giver en tvist med totalentreprenøren yderligere udfordringer. | Foto: Sacha Sennov

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Trangen til frihed har fulgt Bjarne Jensen gennem 45 år i branchen

SVÆRVÆGTERNE: Han er grundlægger af en af landets største erhvervsmæglere og har 45 år i branchen, men der stod aldrig mægler på karrierelisten. I ny serie med nogle af branchens tunge profiler fortæller han om en dramatisk afsked med Home-kæden, konkurrencen og et ØK på skrump, der åbnede muligheder.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Uro om Koncenton-projekt, Gefion og Castellum i trecifrede millionfrasalg og nyt om ejendomshandler Peter Norvig var blandt ugens historier på EjendomsWatch. Home-mægler ser igen mod erhverv, Cobe vinder i Jernbanebyen og serien Sværvægterne blev skudt i gang, mens bl.a. Core Bolig, Nordicals og ISS stillede op til interview.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier