EjendomsWatch

Grøn investering forbedrer driften af erhvervsejendom i Måløv

Den grønne kapitalforvalter Sustain Solutions har opført et solcelleanlæg på en stor erhvervsejendom i Måløv. Ejeren af ejendommen ventes at have hentet investeringen hjem i løbet af en håndfuld år.

Foto: SustainSolutions/PR

Sustain Solutions kan nu sætte punktum for opsætningen af et solcelleanlæg på taget af en større erhvervsejendom i Måløv.

Solcellerne kommer ifølge den grønne kapitalforvalter til at producere 120.000 kWh om året, svarende til 25 parcelhuses strømforbrug, og vil dække omkring halvdelen af ejendommens strømforbrug.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Birch-koncernen halverer resultatet trods rekordomsætning: "Vi har investeret"

Silkeborg-udvikleren René Birchs koncern leverer vækst på omsætning, egenkapital og medarbejderstab, men resultatet halter efter. Ledelsen er dog tilfreds – selvom man havde forventet et årsresultat, der var dobbelt så stort. "Vi har vækstet til et niveau, som vi vil ligge stabilt på i årene, der kommer," siger partner til EjendomsWatch. (Opdateret)

Briefing uge 42: Regnskabsgymnastik for begyndere

Nogle gange er regnskaber så ugennemskuelige, at selv sensationshungrende journalister må klø sig i skægget. Og nogle gange er en personkredsen i ejendomshandel så speget, at långiverne siger fra. Selvom mange er på efterårsferie, så var der godt gang i kedlerne på EjendomsWatch. Læs gennemgangen af ugen, der gik.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier