EjendomsWatch

Sweco-chef glæder sig "helt afsindigt til at vi igen kan være de sociale dyr som vi er"

FREM MOD 2021: Hvilke forventninger går profilerne i ejendomsbranchen ind i det nye år med, og hvad har været sværest i det helt ekstraordinære og coranatyngede 2020? EjendomsWatchs decemberserie giver i dag ordet til Dariush Rezai, adm. direktør i Sweco Danmark. Han mener, at der er flere ting at glæde sig over på tærsklen til 2021.

"Det amerikanske folk har valgt videnskab og faglighed fremfor fiktion, fakta fremfor løgne og samhørighed fremfor splittelse og had. Det er om noget værd at fejre," siger Dariush Rezai, adm. direktør i Sweco Danmark. | Foto: Gregers Tycho

Hvilke personlige forventninger går du ind i 2021 med?

"Jeg går ind i 2021 fyldt med begrundet håb. Med en optimisme og tro på, at hele verden snart har været igennem det værste i coronakrisen. Den er langt fra slut, men med vacciner på vej tror og håber jeg på, at vi i løbet af 2021 mange steder rundt om i verden kan vende tilbage til en mere normal tilværelse. Jeg ser også det amerikanske præsidentvalg som positivt. Det amerikanske folk har valgt videnskab og faglighed fremfor fiktion, fakta fremfor løgne og samhørighed fremfor splittelse og had. Det er om noget værd at fejre, men også værd at reflektere over de tendenser, der har drevet verdens supermagt, der har stor indflydelse på os alle sammen, så tæt på yderligere fire år på katastrofekurs.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

EjendomsWatch får søstermedie i Norge

Watch Medier tager til efteråret endnu et skridt ind på det norske marked med lanceringen af EiendomsWatch, der skal stille skarpt på boligmarkedet i landet og de centrale aktører i branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier