EjendomsWatch

Dansk rådgiver efter opkøb: "Lige præcis den størrelse og den platform vi gerne vil have"

Ingeniørvirksomheden Moe, der mandag annoncerede et opkøb, vil med ekspansionen bliive en multifaglig rådgiver i Norge, siger direktør.

"Det handler om at få noget mere volumen og få tilført nogle af de kompetencer, vi ikke havde i forvejen," siger Christian Listov-Saabye, adm. direktør i Moe. | Foto: Moe/PR

Den danske rådgivende ingeniørvirksomhed Moe, der har det internationale rådgivningshus Artelia i ryggen, har som tidligere omtalt mandag kastet en større sum penge efter norske Olav Olsen.

Med opkøbet af rådgivningsvirksomheden får Moe markant flere muskler i Norge, vurderer Moes adm. direktør Christian Listov-Saabye.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Vækstfondens direktør er ærgerlig over fokus i Bella Center-forløb

Vækstfonden har været under kritik i forløbet med redningsplanen af Bella Center på grund af sit bidrag til den nylige kapitalrejsning. "Jeg er overordnet set ærgerlig over det fokus, der har været," siger adm. direktør i statslige Vækstfonen, Rolf Kjærgaard, til EjendomsWatch.

"Nu forstår jeg hvor vigtig frihed er for mig og min trivsel"

SOMMERSERIE: På dagen, hvor Danmark møder Belgien ved EM i fodbold skyder Allan Kehlet Rieck fra den digitale ejendomsformidler Truemarketvalue årets sommerserie på EjendomsWatch i gang. Udover fodbold fylder også et stort projekt i Nordsjælland i hovedet på ham.

Klumme: Mange af Europas byer bliver mere og mere "Københavner"-iseret

På ryggen af coronakrisen er et skifte på vej i Europa, hvor man går væk fra en bil- og handelsorienteret byplanlægning og over til et mere fællesskabs- og sundhedscentreret tilgang, der understøtter en by, hvor man med fordel kan bevæge sig til fods, med cykler eller med offentlig transport, lydet det i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier