EjendomsWatch

MT Højgaard skal bygge kulturhus i København for over en halv milliard

Vandkulturhuset på Papirøen bliver 5600 kvm stort med en 700 kvm træbrygge. Byggeriet er tidligere blevet forsinket og fordyret på grund af vanskelig arkitektur fra japansk tegnestue.

Det nye Vandkulturhus på Papirøen i København har tidligere været ramt af forsinkelser. | Foto: Kuma & Associates/Cornelis Vöge/PR

Den danske entreprenørvirksomhed MT Højgaard har vundet en stor ordre på det såkaldte Vandkulturhus på Christiansholm – bedre kendt som Papirøen – i København. Det fremgår af resultatet af det gennemførte EU-udbud af opgaven.

Projektet består af 5600 kvm svømmehal og kulturhus samt en 700 kvm træbrygge med tilhørende havnebad og faciliteter. Kontrakten har ifølge udbudsmaterialet en værdi af 453,6 mio. kr. eksklusive moms. Lægges der moms til, lander beløbet på 566 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier