EjendomsWatch

EDC-mægler skal formidle salg af plejehjemsbyggeri til 40 mio. kr. i Nordsjælland

Erhvervsejendommen, der er under opførelse, har tre stabile lejemål med mange års binding. "Vi forventer, at mange investorer vil være interesserede i projektet," udtaler mægler.

Ejendommen er placeret på Torvet i Gilleleje, få hundrede meter fra Gilleleje Havn. | Foto: Aleksander Klug/Ritzau Scanpix

EDC Erhverv Poul Erik Bech har fået ansvaret for at formidle salget af en investeringsejendom til knap 40 mio. kr. beliggende centralt i Gilleleje i Gribskov Kommune.

Ejendommen har et etageareal på 1341 kvm og et grundareal på 3225 kvm. Den indeholder to detaillejemål med syv års binding samt friplejehjemmet Ellen Mariehjemmet, der har en lejekontrakt med 20 års binding.

"Erhvervsejendommen, som er under opførelse, har et startafkast på 5 procent og må betegnes som en rimelig sikker investering, da det indeholder tre yderst stabile lejemål," udtaler John Borrisholt, Regionsdirektør Sjælland og partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech.

"Beliggenheden og de stabile lejerne gør, at en investor kan lave en investering med en stor grad af sikkerhed, så vi forventer, at mange investorer vil være interesserede i projektet," fortsætter han.

Stigende interesse for friplejehjem

EjendomsWatch har tidligere skrevet om investorer, der er interesserede i netop friplejehjem på grund af det langtidssikrede afkast.

Kapitalforvalteren Northern Horizon lavede tidligere på året dets første danske opkøb i form af et friplejehjem i Frederikssund, efter at man i en årrække havde lavet lignende investeringer i Sverige og Finland.

I den forbindelse fortalte landechef Kasper Wehner, at man mente, at "det danske marked er ved at være modent."

"Vi bliver ældre og ældre, og det giver et stigende behov for plejeboliger i Norden, så når vi kigger 10-15 år frem, vil der stadig være stor efterspørgsel på plejehjemsejendomme," sagde landechefen til EjendomsWatch.

EDC Erhverv: Erhvervsejendomme stadig i høj kurs – investorer går efter de sikre kort 

International investor debuterer i Danmark med nybyggeri til over en kvart milliard 

Developer har gjort plejehjemsbyggeri til sin metier: "Det er vores primære fokusområde"

Dansk Erhverv vil have mere privat plejehjemsbyggeri: Kommuner står i vejen 

PFA og OK-Fonden vil bygge pleje- og seniorboliger for 2,5 mia. kr. 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier