EjendomsWatch

Schmidt Hammer Lassen forventer endnu et år med underskud

Et tocifret millionunderskud i 2019 forventes ikke vendt til sorte tal allerede i år, siger selskabets adm. direktør til EjendomsWatch efter sidste uges årsregnskab. Bygherrers standsede og udskudte projekter har en stor del af skylden for tabene.

"Udsigten for 2020 er anderledes, end da vi gik ind i året, men vi har en del projekter, som er blevet sat på hold, ikke mindst i USA," siger Sanne Wall-Gremstrup, adm. direktør i Schmidt Hammer Lassen. | Foto: PR / Perkins+Will

Et af landets største arkitektfirmaer, amerikanskejede Schmidt Hammer Lassen, må igen i 2020 indkassere underskud. Det siger selskabets adm. direktør, Sanne Wall-Gremstrup, til EjendomsWatch i forlængelse af omtalen i sidste uge af det opsigtsvækkende tab, der er større, end hvad andre tegnestuer har leveret.

"Vi forventer også et underskud, da vi er i gang med en omkalfatring af vores forretning, som jo også indebærer et generationsskifte, hvor også vores ejer er kommet med en kapitalindsprøjtning. Udsigten for 2020 er anderledes, end da vi gik ind i året, men vi har en del projekter, som er blevet sat på hold, ikke mindst i USA," siger hun og bekræfter, at også toplinjen vil dykke yderligere i år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Hæstorp lover opgør med kommunalt bygge-bureaukrati: "Det går simpelthen ikke"

EJENDOM2021: København står i en boligkrise, og private udviklere og investorer skal i gang med at bygge flere billige boliger, siger overborgmesterkandidat Sophie Hæstorp Andersen (S). Hun lover omvendt at sætte "hårdt ind" over for bureakratiet i forbindelse med eksempelvis behandling af byggesager. Se uddybende videointerview her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier