EjendomsWatch

Arkitema justerer sit forretningsfokus efter at have fået Cowi som ny ejer

Ekspansion uden for landets grænser og en stærkere satsning på infrastrukturprojekter skal skabe nye forretningsmuligheder, siger adm. direktør Thomas Kveiborg.

Siden december 2019 har Thomas Kveiborg været adm. direktør for Arkitema, som for halvandet år siden blev købt af Cowi. Foto: PR / Arkitema

Et af landets største arkitektfirmaer, Cowi-ejede Arkitema, skal både ud i verden og desuden understøtte Cowis stærke position inden for infrastrukturprojekter såsom broer, tunneler og stationer, skriver Jyllands-Posten.

Det er halvandet år siden, at det hidtil partnerejede arkitektfirma lod sig opsluge af Cowi, og ifølge adm. direktør Thomas Kveiborg gør det firmaet mere konkurrencedygtigt at være en del af Cowi.

"De fleste infrastrukturprojekter er ingeniørtunge, og derfor har vi en helt anden mulighed nu. Vi kan udnytte fordelen ved at være en del af en ingeniørkoncern, for infrastrukturprojekter kræver meget tæt koordinering mellem arkitekter og ingeniører," siger han og peger desuden på vigtigheden af en god balance mellem den private og offentlige sektor i krisetider, hvor netop infrastrukturprojekter er noget af det, der ofte øges for at holde hånden under økonomien.

Arkitema udvider partnerkreds med designchef

Morgengymnastik på kamera holder gang i det sociale liv hos Arkitema

Topchefen i Arkitema er færdig efter salg til Cowi

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier