EjendomsWatch

Sweco etablerer tegnestue i Odense

Tegnestuen rykker sammen med det eksisterende ingeniørkontor, og Sweco finder samtidig chef for den fynske arkitektforretning i egne rækker.

Fra venstre: Per Svob og Karl-Martin Buch Frederiksen, der sammen skal lede det nye arkitekt- og ingeniørkontor i Odense. Foto: PR / Sweco

Den rådgivende ingeniør- og arkitektvirksomhed Sweco åbner en tegnestue i Odense, der skal forbinde de to arkitektfirmaer Årstiderne Arkitekter og Kant Arkitekter, som Sweco købte i henholdsvis 2018 og 2020.

"Vi har længe ønsket at åbne en tegnestue i Odense. Det gør en verden til forskel at være fysisk forankret i byen, hvor vi allerede har flere igangværende projekter og mange kommende interessante udbud. Vi har fundet den rette arkitekt til jobbet, og sammen med de nuværende 60 ingeniører og konstruktører på kontoret i Odense er jeg sikker på, at vi har gode muligheder for at etablere os og yde integreret rådgivning til kunder på Fyn," udtaler Torben Klausen, direktør for arkitektdivisionen i Sweco Danmark, i en pressemeddelelse.

Offentliggørelsen af den nye, fynske tegnestue kommer en uge efter, at Erik Arkitekter oplyste, at man vil åbne en Odense-afdeling.

Tidligere Kant-partner bliver kreativ chef

Den nye tegnestue bliver en del af Swecos eksisterende Odense-kontor og skal fra 1. august binde ingeniør- og arkitektforretningen bedre sammen.

Lederen for den fynske afdeling er fundet i egne rækker i form af Karl-Martin Buch Frederiksen, der indtil opkøbet i marts var partner med ansvar for den arkitektoniske udvikling i Kant Arkitekter.

Han får titlen kreativ chef og skal lede det fælles arkitekt- og ingeniørkontor sammen med Per Svop, der leder ingeniørforretningen i Odense i dag.

"Odense-kontoret kommer til at forbinde vores arkitekter i Øst- og Vestdanmark med et fokus på fælles projekter og kunderne på Fyn, som vi nu kommer tættere på. Samtidig styrker vi vores integrerede rådgivning, når Karl-Martins team bliver en del af Per Svops kontor og hans 60 ingeniører og konstruktører," udtaler Torben Klausen.

Årstiderne Arkitekter udvikler ny bydel med over 550 boliger

Arkitektfirma åbner Odense-afdeling

Sweco skal designe ny sjællandsk bydel med 400 boliger

Svenske Sweco køber Kant Arkitekter

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier