EjendomsWatch

Arkitema udvider partnerkreds med designchef

Efter 15 år i Arkitema avancerer designchef. Han går fra at være associated partner til at blive firmaets 20. partner. I samme ombæring forfremmer det Cowi-ejede arkitektfirma yderligere tre. (Rettet)

Emil Carstens bliver Arkitemas 10. partner. Han har været ansat siden 2005. Foto: PR / Arkitema Architects

Cowi-ejede Arkitema Architects udvider partnerkredsen større med én ny partner i form af designchef Emil Carstens.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra arkitektfirmaet.

Emil Carstens bliver firmaets 20. partner.

Emil Carstens har været i firmaet siden 2005 og blev sidste år forfremmet til designchef efter en række år som sagsarkitekt og designleder, viser hans Linkedin-profil. Han har siden 2016 været associated partner.

Til daglig arbejder han i firmaets konkurrenceafdeling i Aarhus, hvor virksomheden er stiftet og i dag har sit hovedsæde.

I pressemeddelelsen fremhæver firmaet bl.a. Emil Carstens' andel i det nye besøgscenter på Hammershus Slotsruin på Bornholm samt Rigshospitalet i Københavns kommende børnehospital, Børneriget.

I forbindelse med udnævnelsen af Emil Carstens bliver tre medarbejdere gjort til associated partner. Èn i hvert af de lande, Arkitema opererer i, Danmark, Sverige og Norge. Ifølge pressemeddelelsen er Arkitemas 550 medarbejdere fordelt over de tre skandinaviske lande.

EjendomsWatch tog tilbage i juni temperaturen på arkitektbranchen ved at foretage en minibrancheanalyse, som viste, at Arkitema var det eneste ud af 15 firmaer med røde tal på bundlinjen i 2019 med et minus på 2,1 mio. kr.

Firmaet var også ene om at have negativ afkastningsgrad. Den lå på 1 mio. kr. i 2019. Til gengæld indtog det aarhusianske firma førstepladsen, når det kom til bruttofortjeneste med 263 mio. kr.

(Artiklen er rettet 2. juli kl. 14.00. Information om at han bliver den 10. partner er rettet til, at han bliver den 20. partner, og ordet medejer er fjernet i rubrikken, da Cowi ejer Arkitema, og partnere dermed ikke er medejere.)

Broget finansielt billede præger danske arkitektfirmaer

Henning Larsen-direktør venter yderligere konsolidering i arkitektbranchen

Svensk ejendomsinvestor køber boligprojekt i Høje-Taastrup for 110 millioner

Byggerådgivere smidt på porten efter forsinkelse

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier