EjendomsWatch

Nyt ejendomsteam hos Accura får tidligere Plesner-partner i front

Øverste hoved i afdelingen for fast ejendom hos Accura er byttet ud med en tidligere Plesner-partner. Det sker for at skabe en rolig overgang efter den massive flytning af medarbejdere fra Plesner til Accura, forklarer de to berørte partnere.

"Vi har en strategi om at være bedst til at rådgive dem, der ejer ejendomme og dem, der holder på dem," siger Jakob Schou Midtgaard, ny leder af ejendomsteamet hos advokatfirmaet Accura. | Foto: PR

I forbindelse med en af advokatbranchens mest opsigtsvækkende rokader rykkede intet mindre end 31 medarbejdere for en måned siden fra Plesners kobbertårn til Accuras kontorer i Hellerup, hvor de tog plads i afdelingen for fast ejendom.

Dermed blev afdelingen kastet ud på gyngende grund og skal nu til at finde sine ben igen. Da brikkerne i det store puslespil med de i alt 58 mennesker i fast ejendom skulle lægges, er der skiftet ud i toppen:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Ægte rødt – og dog

Kriseramte Dansk Folkeparti leverer i fravær af regeringens eget støtteparti flertallet til en aftale om flere billige boliger, som 85 ud af 179 mandater i Folketinget står uden for. Men ministeren mener alligevel, at der er tale om en bred aftale.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier