EjendomsWatch

Intelligente bygninger giver bedre drift og bedre byggeprojekter

Der er et kæmpe potentiale i at gøre bygninger smarte og intelligente. Det viser erfaringerne fra et netop afsluttet teknologiprojekt om IOT-baseret dataopsamling. Resultatet er bedre bygningsdesign, bedre drift samt bedre kommunikation med administrator, investor og ikke mindst brugere.

Foto: PR / Topdanmark Ejendom

At IOT (Internet of Things) kommer til at spille en stadig større rolle for vores hverdag, skal der ikke herske nogen tvivl om. I løbet af næste år spås det, at antallet af enheder vil runde de 30 mia., og om 10 år vil vi på verdensplan for længst have passeret de 100 mia. enheder.

En stor del af disse vil blive anvendt i form af alt lige fra babyalarmer til fitness-ure, men også erhvervslivet kommer til at drage stor nytte af denne trådløse teknologi til udveksling af data i realtid. Bygge- og ejendomsbranchen er naturligvis ingen undtagelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Amerikansk investor køber Coop-butikker for 300 mio. kr.

11 supermarkeder på i alt 13.100 kvm har skiftet hænder i en sale & leaseback-aftale mellem Coop Danmark og amerikanske W.P. Carey. "Norden fortsætter med at være et nøglemarked for W.P. Carey," udtaler amerikanerne, der ser handlen som starten på et langsigtet partnerskab.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier