EjendomsWatch

Københavner-duo løber med arkitektopgave på byggeri til over 1,5 milliard i Køge

Mangor & Nagel Arkitekter og Tegnestuen Vandkunsten skal tegne fem karréer med 500 boliger i den nye bydel Køge Kyst. MT Højgaard-selskab skal efter planen være entreprenør. (Opdateret)

Arkitektfirmaerne Mangor & Nagel Arkitekter og Tegnestuen Vandkunsten skal tegne fem karréer med 500 bæredygtige boliger i Søndre Havn i den nye bydel Køge Kyst. | Foto: PR/Mangor & Nagel

De to københavnske arkitektfirmaer Mangor & Nagel Arkitekter og Tegnestuen Vandkunsten har vundet opgaven med at tegne boligerne i Pensiondanmarks massive investering på Køge Kyst.

Det skriver Pensiondanmark i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Amerikansk investor køber Coop-butikker for 300 mio. kr.

11 supermarkeder på i alt 13.100 kvm har skiftet hænder i en sale & leaseback-aftale mellem Coop Danmark og amerikanske W.P. Carey. "Norden fortsætter med at være et nøglemarked for W.P. Carey," udtaler amerikanerne, der ser handlen som starten på et langsigtet partnerskab.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

På dagens liste er en større trecifret millionhandel faldet på plads mellem amerikanske Hines og svenske Bonava. De i alt 21 transaktioner rummer også bl.a. Jeudan, ATP Ejendomme, Aldi og Rema 1000. Oversigten bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier