EjendomsWatch

Ejendomsadvokater siger farvel til ledende partner

Efter fire år i spidsen for advokatfirmaet Lundgrens trækker ledende partner Thomas Stampe sig. Han ønsker at vende tilbage til det juridiske arbejde, oplyser firmaet, der har fast ejendom blandt sine specialer. Afløser findes først senere.

Thomas Stampe stopper som managing partner i advokatfirmaet Lundgrens. Foto: PR

Advokatfirmaet Lundgrens' managing partner, Thomas Stampe, har efter fire år som øverste leder valgt at trække sig. Han vil i stedet hellige sig "advokatforretningen og det juridiske arbejde", lyder det i en pressemeddelelse.

"Vi har i fællesskab leveret flotte resultater på strategien og netop vedtaget en ny god og fremsynet strategi for de næste tre år. Så jeg finder tidspunktet passende for at trække mig fra posten som managing partner og vende tilbage til advokatforretningen, som jeg har savnet. Jeg er glad for min periode på posten, og synes jeg overleverer et Lundgrens i god form og på vej frem," udtaler Thomas Stampe i meddelelsen.

Lundgrens har netop præsenteret en ny strategi for 2020-2022, der centrerer sig særligt omkring at styrke ledelse og kultur, skabe "unikke kundeforhold" og gøre Lundgrens mere kendt i markedet.

"Thomas Stampe har medvirket til en særdeles vellykket realisering af strategi 2016-2019 og senest til lanceringen af strategi 2020-2022. Vi skylder Thomas en kæmpe tak. Han har i høj grad medvirket til at forme og udvikle Lundgrens til det, vi står for i dag. Og så har Thomas ydet en meget væsentlig og engageret indsats og har en stor del af æren for Lundgrens styrkeposition i dag," udtaler bestyrelsesformand Michael Alstrøm.

Direktør (COO) Martin Kirkegaard vil sammen med bestyrelsen få ansvaret for at varetage den daglige ledelse indtil næste generalforsamling, fremgår det.

I regnskabsåret 2018 løftede Lundgrens bruttofortjenesten til knap 172 mio. kr. mod knap 138 mio. kr. året før, og nettoomsætningen landede på 210 mio. kr. mod 152 mio. kr. året før. Det var en vækst på henholdsvis 25 pct. og 37 pct.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie AdvokatWatch.)

Ejendomsadvokater bøvler med rekruttering

Ejendomsadvokater stormer frem med selektiv strategi

Winsløw Advokatfirma er snart fuldt udvokset inden for ejendomme

Ejendomsadvokater skruer op for vækstmålene

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier