EjendomsWatch

Cowi-overskud dykker over 85 pct

Første halvdel af 2019 har skåret hårdt i bundlinjen hos rådgivningsvirksomheden. Projekt i Mellemøsten giver problemer.

Foto: Stine Bidstrup/ERH

Det har knebet på indtjeningssiden for Cowi i løbet af årets første seks måneder. Her er selskabet således gået fra et overskud på 99 mio. kr. på samme tidspunkt sidste år, til at der nu står 12 mio. kr. på posten.

Cowi erkender selv i en meddelelse, at man ikke er nået i mål med indtjeningen. Selv påpeger selskabet, at det i høj grad skyldes et stort infrastrukturprojekt i Mellemøsten, King Abdul Aziz Road.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier