EjendomsWatch

Teknikfirma frasælger sidste del af sin ejendomsportefølje i tocifret millionhandel

Omkring tre måneder efter salget af en ejendom i Glostrup er EDC Erhverv også i mål med salget af en logistikejendom i Skanderborg. Sælger V. Løwener har solgt begge ejendomme som sale & leaseback for et samlet beløb på over 60 mio. kr.

EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af V. Løweners ejendom i Skanderborg i en sale & leaseback-handel til et tocifret millionbeløb. | Foto: PR/EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Handels- og ingeniørvirksomheden V. Løwener sælger sidste del af ejendomsporteføljen som en del af virksomhedens sale & leaseback-strategi for at frigøre kapital til fremtiden.

V. Løwener har netop solgt en 3000 kvm stor logistik- og serviceejendom i Skanderborg, hvor virksomheden selv fortsætter som lejer, for et tocifret millionbeløb til en privat investor. Det oplyser EDC Erhverv Poul Erik Bech, som har formidlet salget af ejendommen, i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier