EjendomsWatch

Odense-rådmand tror på nyt arkitektråd: "Vigtigt at vi kommer hele vejen rundt"

Odense Kommune har i stedet for en stadsarkitekt valgt en løsning med et arkitektråd bestående af fem medlemmer fra forskellige organisationer. By- og kulturrådmand Jane Jegind (V) uddyber over for EjendomsWatch, hvorfor kommunen har valgt netop den model.

Rådsmand i Odense Kommune Jane Jegind (V). | Foto: Gregers Tycho

Odense Kommune udpegede tilbage i april de sidste medlemmer af kommunens arkitektråd, som skal rådgive kommunen om ny byudvikling. Til at starte med er det en prøveperiode på to år og til forskel fra flere af landets større byer har Odense dermed fravalgt at have en stadsarkitekt.

Udvalget er sammensat af fem medlemmer. Heraf er to udvalgt af kommunen, et af Akademisk Arkitektforening, et af Danske Landskabsarkitekter og et af Byggesocietetet. Arkitektrådets arbejde starter efter sommerferien.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier