EjendomsWatch

Nyt kulturhus på Amager skal tegnes af Aart Architects

Aart Architects skal tegne et kommende beboer- og kulturhus i Ørestaden, og entreprenøren KPC skal bygge det.

Aart Architects har vundet opgaven på beboer- og fritidshuset Byens Hus i Ørestad Syd. KPC skal stå for byggeriet. | Foto: Aart Architects

I den sydlige del af Ørestaden på Amager skal et nyt beboer- og kulturhus på 2500 kvm ligge, og det vil være arkitekterne i Aart Architects, der skal stå for tegningerne, meddeler selskaber i en pressemeddelelse.

Det nye byggeri skal hedde Byens Hus, og i området vil der også være en daginstitution på 2200 kvm samt 85 boliger på i alt 6700 kvm.

"Byens Hus bliver et samlingspunkt for borgerne i Ørestad Syd og skal danne ramme om kultur- og fællesskaber for folk i alle aldre. Vi ser frem til at se livet trives og arrangementer opstå på denne baggrund," siger Franciska Rosenkilde (AL), kultur- og fritidsborgmester i Københavns Kommune, i meddelelsen.

Arkitekt: Bygningers effekt skal måles og vejes 

Entreprenør går alternative veje: Vil bruge grønne delebiler til at øge projekters værdi 

Byggerådgivning handler om meget mere end beton og mursten 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier