EjendomsWatch

80 år gammel ingeniørvirksomhed går konkurs efter opkøb

Efter flere sagsanlæg er det rådgivende ingeniørfirma Balslev gået konkurs. Det sker kun et halvt år efter, selskabet blev opkøbt af den danske ingeniørkoncern ISC.

Generisk billede af en byggeplads. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Den 80 år gamle rådgivningsvirksomhed Balslev går konkurs pga. flere sagsanlæg kun seks måneder efter, selskabet blev købt af den danske ingeniørkoncern ISC. Det skriver Børsen.

"Der ligger nogle sagsanlæg fra rådgivningsopgaver, der potentielt kan betyde store udgifter for virksomheden," lyder det fra kurator og advokat i DLA Piper, Per Hald, til avisen.

I januar 2019 var han med til at sælge Balslev til ISC med det formål at fortsætte driften af rådgivningsfirmaet med sine godt 60 ansatte. De to selskaber skulle opnå en række fordele ved at skabe synergier mellem hinanden. Opkøbet ledte dog til en medarbejderflugt hos Balslev med omkostninger til fratrædelsesbonusser til følge. Håbet om at drive selskabet videre blev slukket mandag, hvor bestyrelsen i Balslev valgte at indgive en konkursbegæring, skriver Børsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier