EjendomsWatch

PFA hyrer tegnestuechef og arkitekt til at udvikle ejendomsprojekter

I lyset af stærkt voksende ejendomsinvesteringer har PFA ansat en arkitekt/byggeøkonom til at udvikle, analysere og vurdere ejendomsprojekter i pensionsselskabets eget regi.

Ny development manager i PFA Ejendomme. | Foto: PR

45-årige Morten Mygind, der er uddannet både arkitekt og byggeøkonom, er blevet ansat i PFA Ejendomme som development manager, oplyser PFA.

Han kommer fra et job som tegnestuechef i Friis & Moltke Architects og skal indgå i det danske ejendomsteam i PFA, hvor han skal være ansvarlig for at udvikle, analysere og vurdere nye ejendomsprojekter i Danmark, fremgår det af en pressemeddelelse fra PFA.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier