EjendomsWatch

Socialdemokratiet vil bruge færre penge på bygninger og veje

I Socialdemokratiets 2025-plan bliver der rykket 14 mia. kr. væk fra pengekassen til offentlige investeringer, som skulle være gået til at bygge eksempelvis skoler eller andre offentlige bygninger. Pengene skal i stedet bruges på bl.a. velfærd. "Det er kritisabelt," lyder det fra byggebranchen.

Finansordfører Benny Engelbrecht (S) og finansminister Kristian Jensen (V) | Foto: Ritzau Scanpix/Bo Amstrup

Der skal slås hul på sparegrisen med penge til investeringer i offentlig infrastruktur og bygninger, så der kan bruges flere kroner og øre på sygeplejerske, pædagoger og andre velfærdsgoder.

I hvert fald hvis Socialdemokratiet kommer til magten efter folketingsvalget. I Socialdemokratiets 2025-plan, som blev præsenteret i mandags, oplyser partiet, at det vil flytte penge fra rammen til offentlige investeringer og ind i det økonomiske råderum.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Verdensomspændende hotelbrand finder vej til Odense

Som led i en samarbejdsaftale med en af verdens største hotelvirksomheder bliver Dolce by Wyndham-brandet lagt ned over Comwell H.C. Andersen Odense, der dermed følger i kølvandet på søsterhotellerne i København og Aarhus. Aftalen kan ifølge koncernchef lokke "endnu flere internationale turister til Odense og Fyn."

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier