EjendomsWatch

Nye butikskoncepter vinder frem – presset af nødvendighed

Muligheden for at nyde en kop kaffe og et stykke kage i banken eller i køkkenforretningen er blot et par eksempler på de nye butiks- og servicekoncepter, der vinder frem. Den primære drivkraft er at skabe et modtræk til forbrugerens digitale hverdagsunivers.

Foto: Ritzau Scanpix/Christian Sølbeck Klindt

I takt med at internethandelen vinder frem, er gadebilledet i landets byer ligeledes i forandring. Med en internethandel, der buldrer frem og en gigant som Amazon, der blot afventer det rigtige øjeblik til at gå ind på det danske marked, er detailhandel og serviceerhverv presset. De kæmper en brav kamp mod både internettet som prispresser, som nem handelsplatform, der bringer varerne lige til døren, og ikke mindst som katalysator for kundernes totale mangel på loyalitet.

Krigen mellem de fysiske butikker og de mange webshops kan synes noget ulige, og der er da heller ikke nogen tvivl om, at aktørerne på landets handelsstrøg er nødt til at tænke i nye baner, hvis ikke rygterne om den totale butiksdød skal blive til virkelighed.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier