EjendomsWatch

Stadsarkitekt vil i dialog med private aktører om bæredygtighed

Københavns nye stadsarkitekt, Camilla van Deurs, ønsker et mere miljøorienteret byggeri. Hun vil indgå i dialog med byggebranchen om at få det til at ske.

Camilla van Deurs er Københavns nye stadsarkitekt. | Foto: PR/Nils Hartmann.

Det er planen, at Københavns Kommune skal bygge 60.000 nye boliger på ti år. I den forbindelse er det vigtigt, at kommunen indgår i en dialog med private entreprenører om at bygge mere bæredygtigt, mener Camilla van Deurs, der er kommunens nye stadsarkitekt.

På et debatmøde i Københavns Hovedbibliotek i sidste uge, hvor også kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde (ALT) detog, var hendes budskab behovet for et mere bæredygtigt byggeri. Både i forhold til brug af materialer og i forhold til at bruge gamle bygninger på nye måder. Hun nævner transformationer som noget af det mest bæredygtige, der kan gøres i byggeriet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Ægte rødt – og dog

Kriseramte Dansk Folkeparti leverer i fravær af regeringens eget støtteparti flertallet til en aftale om flere billige boliger, som 85 ud af 179 mandater i Folketinget står uden for. Men ministeren mener alligevel, at der er tale om en bred aftale.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier