EjendomsWatch

"Fortidens spøgelser" kan stadig indhente entreprenøren JFP

Entreprenørvirksomheden Jørgen Friis Poulsen glæder sig over et overskud på 2,2 mio. kr. Men selve driften giver stadig underskud, viser årsrapporten, der står i kontrast til indholdet af firmaets egen pressemeddelelse. Direktør fastholder over for EjendomsWatch, at der er styr på butikken.

Direktør Jesper Friis Poulsen. | Foto: PR

Efter et årsregnskab i 2017 med et underskud på omkring 40 mio. kr. udsendte entreprenørvirksomheden JFP i Herning onsdag en pressemeddelelse om årsresultatet for 2018.

Her glæder man sig over et overskud på 2,2 mio. kr., og i meddelelsen proklamerede adm. direktør for JFP, Jesper Friis Poulsen, at virksomheden er på vej mod bedre tider.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier