EjendomsWatch

CC Property får international samarbejdspartner

Den danske ejendomsmæglervirksomhed CC Property indtræder i det internationale samarbejde Gerald Eve.

Peter Mahony og hans virksomhed CC Property, der nu får international samarbejdspartner. | Foto: PR

Den danske ejendomsmægler CC Property indtræder i det internationale samarbejde Gerald Eve, som er et internationalt netværk af ejendomsrådgivere med 22 samarbejdspartnere.

Det skriver CC Property i en pressemeddelelse.

Simon Prichard, som er seniorpartner hos Gerald Eve, ser frem til samarbejdet.

"Fast ejendom er en stadig mere global forretning, og kunder fra hele verden kræver ekspertrådgivning i en række lande og landsdele. Den internationale alliance, vi har opbygget, er et direkte svar på dette behov, og ankomsten af CC Property – en af Danmarks førende ejendomsrådgivningsfirmaer – giver kunderne adgang til endnu større ekspertise," skriver han i meddelelsen.

Også CC Property er overbevist om, at den nye aftale gavner virksomheden og dens kunder:

"Vi er overbevist om, at CC Property's tilslutning til Gerald Eve vil være til gavn for alliancens klienter. Ejendomsmiljøet er blevet en international forretning, og vi ser en stigende interesse blandt udenlandske investorer for det danske marked ligesom vores danske professionelle investorer ser på de udenlandske markeder," udtaler Peter Mahony i meddelelsen.

I efteråret blev erhvervsmægleren Sehested Group overtaget af CBRE, og blandt de større mæglere er der sket en konsolidering med Colliers' overtagelse af Sadolin & Albæk, der dermed vinkede farvel til sin internationale partner Jones Lang Lasalle.

CC Property hyrer nye kræfter i jagten på vækst

Erhvervsmægler finder ny partner hos Lintrup & Norgart

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Ægte rødt – og dog

Kriseramte Dansk Folkeparti leverer i fravær af regeringens eget støtteparti flertallet til en aftale om flere billige boliger, som 85 ud af 179 mandater i Folketinget står uden for. Men ministeren mener alligevel, at der er tale om en bred aftale.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier