EjendomsWatch

Stifter af lejeportal efterlyser mere moderne lejelov

Folk bor til leje i længere tid, og bofællesskaber bliver en mere populær boform blandt andet fordi flere arbejder freelance og stifter familie senere i livet. Men lejeloven tager i dag ikke højde for den dynamiske boform, siger adm. direktør for Findroommate.dk.

Bofællesskaber vinder stigende indpas. Her ses et billede fra konceptet LifeX. Foto: PR.

Lejeloven bør revideres, så den i højere grad tager højde for en mere dynamisk boform i bl.a. bofællesskaber, og loven skal tilgodese både udlejere og lejere.

Det skriver Kristian Matthes, adm. direktør og stifter af Findroommate.dk, i en klumme, som EjendomsWatch bringer onsdag.

"Deleøkonomien vinder mere og mere indtog, og ligesom mange vælger at lease en bil i stedet for at købe, vælger mange nu at være mere fleksible med deres boform, og generelt ser vi, at folks ejerskabsfølelse rykker sig. Med dette skift i kulturen bør lejeloven revurderes og have en særskilt sektion for den dynamiske boform," skriver han i klummen.

Findroommate.dk er en onlineportal, hvor man kan finde værelser til leje, finde bofæller at starte et bofællesskab med eller udleje et værelse i sin egen lejlighed.

Hele klummen kan læses via dette link.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier