EjendomsWatch

Robotter skal til at skrive om ejendomshandler

Nyhedsbureauet Ritzau udvider sin udviklingsafdeling for at kunne søsætte flere automatiserede nyhedsprodukter blandt andet om ejendomshandler. "Vi oplever en stor efterspørgsel på nyt, relevant indhold, der kan produceres billigt af robotter," siger udviklingsdirektør.

Kristoffer Gravgaard, udviklingsdirektør på Ritzaus Bureau. | Foto: Ritzau Scanpix.

Ritzaus Bureau udvider sin udviklingsafdeling med to nyoprettede stillinger: En projektleder og en udvikler, der især skal have fokus på at udvikle nyhedsbureauets tilbud inden for automatiseret nyhedsopdatering – robotjournalistik.

"Vi vil satse markant mere på teknologi og i særdeleshed på robotjournalistik. Vi oplever en stor efterspørgsel fra vores mediekunder på nyt, relevant indhold, der kan produceres billigt af robotter," siger Ritzaus udviklingsdirektør, Kristoffer Gravgaard.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier