Newsec: Omsætningen falder på ejendomsmarkedet i år

I første halvår af 2018 har transaktionsvolumenen i ejendomsmarkedet ligget 10 pct. under samme periode sidste år, lyder det i en ny opgørelse.
Foto: PR
Foto: PR

En opgørelse fra ejendomsrådgiveren Newsec Advisory viser, at transaktionsvolumen i de første seks måneder af i år var 10 pct. lavere end sidste år, skriver Berlingske.

Det får selskabets ledelse til at skrue ned for forventningerne til hele året. Selvom der stadig er stor interesse fra både købere og sælgere, så forventer Newsec Advisory, at antallet af handler vil falde i 2018 sammenholdt med 2017.

Morten Jensen, seniorpartner og direktør i Newsec Advisory, tror ikke på, at efterslæbet vil blive indhentet i andet halvår, skriver avisen.

"Vi ser en stagnation i markedet. Om den er vedvarende, ved vi ikke endnu. Der er både en god efterspørgsel og et stort udbud, og handlerne går stadigvæk hurtigt. Men vi kan også godt mærke, at sælgernes forventninger til priserne er høje, mens køberne er blevet lidt mere kritiske. Så det er ikke mit indtryk, at vi kommer til at se en stigning i transaktionsvolumen igen i 2018," siger Morten Jensen til Berlingske.

Også Cushman & Wakefield Red melder over for avisen om mindre travlhed.

Mægler trodser rentefrygt: 2018 bliver lige så godt som 2017

Udenlandske investorer føler sig trygge i Danmark

2018 starter i fuld fart på markedet for erhvervsejendomme

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også