EjendomsWatch

Newsec: Omsætningen falder på ejendomsmarkedet i år

I første halvår af 2018 har transaktionsvolumenen i ejendomsmarkedet ligget 10 pct. under samme periode sidste år, lyder det i en ny opgørelse.

Foto: PR

En opgørelse fra ejendomsrådgiveren Newsec Advisory viser, at transaktionsvolumen i de første seks måneder af i år var 10 pct. lavere end sidste år, skriver Berlingske.

Det får selskabets ledelse til at skrue ned for forventningerne til hele året. Selvom der stadig er stor interesse fra både købere og sælgere, så forventer Newsec Advisory, at antallet af handler vil falde i 2018 sammenholdt med 2017.

Morten Jensen, seniorpartner og direktør i Newsec Advisory, tror ikke på, at efterslæbet vil blive indhentet i andet halvår, skriver avisen.

"Vi ser en stagnation i markedet. Om den er vedvarende, ved vi ikke endnu. Der er både en god efterspørgsel og et stort udbud, og handlerne går stadigvæk hurtigt. Men vi kan også godt mærke, at sælgernes forventninger til priserne er høje, mens køberne er blevet lidt mere kritiske. Så det er ikke mit indtryk, at vi kommer til at se en stigning i transaktionsvolumen igen i 2018," siger Morten Jensen til Berlingske.

Også Cushman & Wakefield Red melder over for avisen om mindre travlhed.

Mægler trodser rentefrygt: 2018 bliver lige så godt som 2017

Udenlandske investorer føler sig trygge i Danmark

2018 starter i fuld fart på markedet for erhvervsejendomme

Mere fra EjendomsWatch

Verdensomspændende hotelbrand finder vej til Odense

Som led i en samarbejdsaftale med en af verdens største hotelvirksomheder bliver Dolce by Wyndham-brandet lagt ned over Comwell H.C. Andersen Odense, der dermed følger i kølvandet på søsterhotellerne i København og Aarhus. Aftalen kan ifølge koncernchef lokke "endnu flere internationale turister til Odense og Fyn."

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier