EjendomsWatch

International mægler overtager Sehested Group

Ejendomsformidleren Sehested Group bliver overtaget den 1. november. Både bestyrelsesformand og direktør i Sehested Group flytter med videre. (Opdateret.)

(Artikel opdateret kl. 10.15 med kommentar fra Sehested Group.)

Erhvervsmægleren CBRE overtager ejendomsformidleren Sehested Group den 1. november. Det skriver Børsen.

Sehested Group sagde i foråret, at selskabet var på jagt efter en international partner for blandt andet at højne kendskabet til virksomheden. I CBRE ser man frem til at styrke sin position inden for investeringsejendomme.

"Capital markets er et af vores væsentligste forretningsområder. Med overtagelsen af Sehested Groups opgaver, erfaring og ekspertise kan vi styrke og udvikle vores position inden for investeringsejendomme og yderligere sætte skub i vores vækstambitioner," siger Niels Cederholm, adm. direktør i CBRE, til avisen, der har gengivet ordlyden af en pressemeddelelse.

Michael Sehested, bestyrelsesformand og den største aktionær i Sehested Group, samt Anette Grotum, adm. direktør og partner, flytter med til CBRE, hvor de bliver en del af virksomhedens Capital Markets-afdeling i København, fremgår det.

For Michael Sehested er det et naturligt skridt at blive en del af CBRE og at tage Sehested Groups kunder og igangværende sager med over til CBRE, lyder det i pressemeddelsen.

"Ejendomssager kræver i dag et stort maskinrum, fordi de er større og mere komplekse. Samtidig kræver det en vis størrelse og en bred palette af ydelser for overhovedet at komme i dialog med de store aktører på markedet. Set i det lys giver det perfekt mening for os at blive en del af CBRE, som vi har kendt gennem længere tid, og som vi deler værdier og holdningsramme med,” siger Michael Sehested i meddelelsen.

Michael Sehesteds datter Therese Schmidt Sehested, der tidligere var projektleder, bliver ansat i CBRE. Sehested Group oplyser til Børsen, at de øvrige to ansatte fortsætter deres arbejde der, hvor Sehested Group hidtil har haft kontor.

Niels Cederholm siger til avisen, at han forventer, at CBRE kommer til at tage markedsandele som følge af overtagelsen.

CBRE har mere end 75.000 ansatte og havde i 2016 en omsætning på godt 83,7 mia. kr., fremgår det af virksomhedens hjemmeside.

Mæglerhus går på jagt efter international partner

Ejendomsselskaber holder sig fri af ny, kedelig børstrend

CBRE rykker rundt i toppen på sit globale investeringsteam

Erhvervsmæglere gør klar til udskilningsløb 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier