Dansk topchef skal lede NCC Building Nordics

Klaus Kaae skal stå i spidsen for den ene del, når NCC 1. oktober deler entreprenørvirksomhedens største forretningsområde i to. NCC Building bliver til henholdsvis Building Sweden og Building Nordics.
Klaus Kaae skal lede den ene del, når NCC deler entreprenørvirksomhedens største forretningsområde, NCC Building, i to. | Foto: PR.
Klaus Kaae skal lede den ene del, når NCC deler entreprenørvirksomhedens største forretningsområde, NCC Building, i to. | Foto: PR.

NCC deler virksomhedens største forretningsområde, NCC Building, i to. Klaus Kaae bliver chef for Building Nordics. 

Den danske topchef skal dermed lede den svenske entreprenørvirksomheds aktiviteter i Norden, mens Henrik Landelius skal stå i spidsen for Building Sweden og koncentrere sig om Sverige.

Formålet er at forbedre vilkårene for profitabel vækst, oplyser selskabet i en meddelelse.

"Med to særskilte forretningsområder får vi mere energi til at drive de nødvendige forandringer, der skal til for at forbedre rentabiliteten og opnå profitabel vækst. Udfordringerne varierer mellem de forskellige markeder, og vores fokus skal være på forskellige ting," udtaler adm. direktør i NCC, Thomas Carlsson.

I Norden skal man ifølge Thomas Carlsson fortsætte det arbejde, der allerede er i gang for at forbedre rentabiliteten, især i Norge. Og det får Klaus Kaae ansvaret for i den nye stuktur.

"Vi er allerede kommet langt i forhold til at vende udviklingen i Norge og Finland. I Danmark har vi en del interessante bolig- og kontorprojekter med enormt potentiale i fremtiden," siger Klaus Kaae.

Som chef for Building Nordics vil den 58-årige dansker stå i spidsen for et forretningsområde, der omsætter for ca. 11 mia. svenske kr., svarende til ca. 7,8 mia. kr., og som ved udgangen af 2017 havde omkring 2350 ansatte.

Den nye organisationsstruktur træder i kraft den 1. oktober 2018.

NCC lander ordre på 375 mio. kr. for Danica

NCC vinder opgave til 70 mio. kr. i Nordjylland

Danmark skiller sig ud i NCC's andet kvartal

NCC pauser vækstjagt: Topchef Tomas Carlsson skal redde dalende indtjening 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også