EjendomsWatch

Ejendomsadvokat: Man skal tro på sig selv

Det var ikke uden nervøsitet, at Thomas Stampe i 2012 forlod kæmpen Bech-Bruun til fordel for et langt mindre firma. Men skiftet lærte Stampe, at det giver resultater at tage en chance og tro på sig selv.

Foto: PR

Thomas Stampe skiftede i 2012 fra kæmpen Bech-Bruun til det dengang langt mindre advokatfirma Rønne & Lundgren, i dag Lundgrens, som talte ca. 75 medarbejdere. Beslutningen om at droppe et velanset job hos en af branchens største aktører til fordel for et mindre firma skete ikke uden nervøsitet, men for Thomas Stampe har karrierevalget udviklet sig til en stærk oplevelse af, at det betaler sig at tage en chance, og at man skal tro på sig selv.

"Jeg skiftede fra et kæmpe advokatfirma med over 500 medarbejdere, hvor man ofte kan føle, at man sidder i trygge rammer, men som et relativt lille tandhjul i en kæmpe maskine, til pludselig at stå meget mere fremme på scenekanten i et noget mindre firma," fortæller Thomas Stampe, der i dag er managing partner i Lundgrens, der er blandt landets 10 største advokatkontorer med 130 medarbejdere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier