EjendomsWatch

Luksusmægler solgt – kulørt finansmand sætter sig i spidsen

Mæglerfirmaet Living Homes, der primært gør sig i formidling af luksusboliger, er solgt. Finansmanden Aldo Petersen, der var medlem af den såkaldte milliardærklub, har sat sig i spidsen og er startet med at udskifte ledelsen. Jeg hjælper en ven, lyder det. Seneste årsregnskab betegnes som utilfredsstillende. (Opdateret.)

Foto: Ritzau Scanpix/Liselotte Sabroe.

(Artikel opdateret 8. august kl. 9.50 med kommentar fra Aldo Petersen.)

En af hovedstadens specialister i formidling af luksusboliger, Living Homes, er kommet på nye hænder.

Dermed får mæglerægteparret Peter Norvig og Hanne Nørrisgaard, der udadtil tegner Living Homes, en ny ledelse at referere til.

Formelt er det pensionisten Pauline Hüffeldt, Virum, som er indtrådt som ny ejer og direktør. Ifølge EjendomsWatchs oplysninger har hun tidligere været ansat i Bagmandspolitiet. Bestyrelsesformanden er finansmanden Aldo Petersen, hvis erhvervskarriere har indebåret en række op- og nedture.

"Min involvering er kun at hjælpe en god ven i en overgangsperiode. Jeg har ingen yderligere kommentarer," skriver Aldo Petersen i en mail til EjendomsWatch.

Pauline Hüffeldt afviser at uddybe baggrunden for ejerskiftet.

"Skal jeg det?," siger hun.

Du vil simpelthen til at være projektlejlighedsformidler?

"Ja, sådan noget i hvert fald. Det er jo det, de beskæftiger sig med, Living Homes, for det meste," siger hun.

Er du i ejendomsbranchen i forvejen?

"Jeg har været. Så nu er jeg igen," siger hun.

Hvordan er handlen opstået?

"Det har jeg slet ikke lyst at svare på," siger hun og tilføjer, at ledelsen i selskabet er "udskiftet fuldstændig", men at det nye ejerskab er så nyt, at hun ikke vil udtale sig om den fremadretterede strategi, hverken nu eller senere.

Hidtidig medejer og bestyrelsesformand Henriette Vieg, Farum, har heller ikke besvaret EjendomsWatchs henvendelser.

Living Homes kom gennem 2017 med et underskud før skat på 110.000 kr. ud af et bruttoresultat på 9,4 mio. kr. Resultatet betegnes som utilfredsstillende, og med en gæld på over 50 mio. kr., primært i form af forudbetalinger fra kunder, kunne soliditeten opgøres til blot 2 pct.

"Jeg er meget langsigtet"

EjendomsWatch har mandag og tirsdag været i kontakt med Living Homes, og herfra lyder det, at kun Peter Norvig og Hanne Nørrisgaard udtaler sig om ejerskiftet og dets eventuelle betydning for den daglige drift af mæglerfirmaet. Ingen af dem er dog onsdag kl. 10 vendt tilbage på EjendomsWatchs henvendelser.

Aldo Petersen er en del af klientellet i den såkaldte milliardærklub, der op til finanskrisen blev stiftet af rigmanden Peter Forchhammer og desuden bestod af erhvervsfolkene Erik Damgaard, Ole Abildgaard og Mark Szigethy.

"Jeg bliver inspireret af noget, som har potentialet til at blive meget større. Til gengæld er jeg også meget langsigtet. For de ting, jeg går med i, går jeg meget sjældent hurtigt ud af. Derfor har de også givet enten stor gevinst eller store tab," forklarede Aldo Petersen i et portræt i dagbladet B.T. i 2013.

Pauline Hüffeldt var indtil 2015 medejer af en boligejendom på Islands Brygge i København, som hendes bedstefar, Emmanuel Hüffeldt, lod opføre i 1908.

Ægteparret Peter Norvig og Hanne Nørrisgaard var op til finanskrisen højtprofilerede mæglere hos Nybolig og var tæt på konkurs som følge af ejendomsmarkedets pludselige omslag.

Salget af projektlejligheder er halveret i København

Vil sælge boliger til 10 mio. kr. på Sydfyn: Jeg har en god mavefornemmelse

Diskrete fynboer står bag omstridte luksusboliger i København

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier