EjendomsWatch

Kontorbyggeri på Amagerværket til 90 mio. kr. går til BAM-selskab

En ny administrationsbygning på 2200 kvm er landet i kontorspecialists ordrebog.

Billedet viser Amagerværkets facade.

Hofor (Hovedstadsområdets Forsyningsselskab) har valgt BAM Danmark, som entreprenør på opførelsen af en ny administrationsbygning til Amagerværket på Amager.

Kontraktsummen er på ca. 90 mio. kr, skriver BAM i en pressemeddelelse.

Projektet er tegnet af Gottlieb Paludan Architects og omfatter opførelse af en bygning på 2200 kvm i grundplan med tre øvre etager på hver 600 kvm. I stueetagen er der lager og servicefaciliteter, mens de øvrige etager indeholder kontorfaciliteter, skriver selskabet.

Det er langt fra BAM's første kontorbyggeri. Entreprenøren har også stået for opførelsen af et kontorbyggeri for Institut for Mikro- og Nanoteknologi samt kontor- og laboratoriebyggeri for the Novo Nordisk Foundation Center for Biosustainability samt Skolebyggeriet og kontorbyggeriet Harild Hus i Carlsberg Byen i København med en entreprisesum på 320 mio. kr., som er den største opgave, virksomheden endnu har vundet.

Bam Danmark, der har hjemme i Søborg, er ejet af den hollandske entreprenørkoncern Bam, som de seneste år har udvidet sin tilstedeværelse på det danske marked.

Nye entreprenørspillere udfordrer MT Højgaards jagt på vækst

Veteraner fra krakket byggefirma står bag udenlandsk offensiv i Danmark

Forsiden lige nu

Malta-investor køber grund - vil bygge eksklusive boliger ved Køge

Efter en årelang proces er det lykkedes ejerne bag Nimgården at komme af med en grund på 7,5 hektar land. Advokat på handlen fortæller til EjendomsWatch, at de første 33 boliger skal stå klar i 2020. Det er ikke købers første ejendomsinvestering i Danmark, siger rådgiver.

Analysebureau: Spekulativt byggeri er ikke udbredt

Faldet i priserne på boligmarkederne i Danmarks nabolande, skal man ikke forveksle med tegn på, at en boble er ved at briste. Det er en priskorrektion skabt af mere byggeri - også i Danmarks bygges der over gennemsnittet, skriver analysehus.

Mørke skyer over Magasins britiske ejer

To britiske kreditforsikringsselskaber har skruet ned for, hvor store ubetalte regninger, de vil dække for Debenhams leverandører, skulle stormagasinet ende i den situation, hvor man ikke selv kan betale.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier