EjendomsWatch

NCC henter ny udviklingsdirektør hos MT Højgaard

NCC's projektudviklingsafdeling hyrer direktør med kortvarig karriere hos MT Højgaard.

Lars Winther er ny direktør i NCC Property Development. Foto: PR

NCC Property Development har ansat Lars Winther som ny udviklingsdirektør og medlem af selskabets ledelsesteam, oplyser NCC.

Lars Winther begyndte for et halvt år siden, i november 2017, et job som projektudviklingschef hos MT Højgaard og har tidligere haft lederjob hos ATP Ejendomme og Catella.

"Jeg er overbevist om, at vi med ansættelsen af Lars Winther har fundet den person, der kan være med til at sikre yderligere vækst i NCC Property Development i årene fremover. Lars har gennem en 20-årig karriere i den danske ejendomsbranche haft meget forskellige roller og således oparbejdet en meget bred erfaring, som jeg er sikker på vil vise sig værdifuld," siger Ole Faurby, adm. direktør i NCC Property Development, i en meddelelse.

Entreprenørkoncerner overvejer at sortliste kartelanklagede nedrivere

Storentreprenører: Antallet af konflikter falder

Ny NCC-direktør sætter sig på topposten før tid

Lundbeck frasælger grundareal til NCC

Forsiden lige nu

Koncentons første ejendomsfrasalg gav et bragende højt afkast

Chancen for usædvanligt højt afkast blev skæbnesvanger for driftsejendom, der i stedet blev til salgsobjekt og sikrede 80 pct. i afkast til investorerne. Ny ejer er britisk fond, som melder sin entre på det danske ejendomsmarked. Koncentons direktør fortæller EjendomsWatch om processen bag salget.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Tysk kapitalforvalter købte boligblok i Valby, ejendomsmatador vil bygge ny bydel i Kolding, i Randers er der givet tilladelse til almene lejeboliger for 330 mio. kr. og en ejendomsinvestor fra Malta har sneget sig in dpå det danske marked. Det er bare et udpluk af historierne på EjendomsWatch i ugens løb.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier