EjendomsWatch

NCC henter ny udviklingsdirektør hos MT Højgaard

NCC's projektudviklingsafdeling hyrer direktør med kortvarig karriere hos MT Højgaard.

Lars Winther er ny direktør i NCC Property Development. Foto: PR

NCC Property Development har ansat Lars Winther som ny udviklingsdirektør og medlem af selskabets ledelsesteam, oplyser NCC.

Lars Winther begyndte for et halvt år siden, i november 2017, et job som projektudviklingschef hos MT Højgaard og har tidligere haft lederjob hos ATP Ejendomme og Catella.

"Jeg er overbevist om, at vi med ansættelsen af Lars Winther har fundet den person, der kan være med til at sikre yderligere vækst i NCC Property Development i årene fremover. Lars har gennem en 20-årig karriere i den danske ejendomsbranche haft meget forskellige roller og således oparbejdet en meget bred erfaring, som jeg er sikker på vil vise sig værdifuld," siger Ole Faurby, adm. direktør i NCC Property Development, i en meddelelse.

Entreprenørkoncerner overvejer at sortliste kartelanklagede nedrivere

Storentreprenører: Antallet af konflikter falder

Ny NCC-direktør sætter sig på topposten før tid

Lundbeck frasælger grundareal til NCC

Forsiden lige nu

ATP Ejendomme opruster til at håndtere rekordstor portefølje

Pensionsfonden har tilpasset sin danske ejendomsstrategi til markedet og kigger især på ét område på en ny måde til at udnytte sine kompetencer. Det fortæller ATP Ejendommes topchef og den nyansatte vicedirektør Martin Vang Hansen i et dobbeltinterview med EjendomsWatch. Fonden runder snart en milepæl.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EjendomsWatch bringer her en oversigt over de væsentligste historier i den forløbne uge, der blandt andet bød på et milliardsalg af Freja Ejendommes portefølje af city-ejendomme.

Enegang eller ægteskab deler den almene boligsektor

Fra nytår overlader den københavnske boligforening 3B sin administration til KAB. Hos både AAB og Boligkontoret Danmark (BDK) er man dog spændt på, om det vil sænke omkostningerne at indgå i KAB-familien. Mens flere aktører i den almene boligsektor går efter størrelse, vælger BDK en helt anden vej, siger den adm. direktør til EjendomsWatch.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier