EjendomsWatch

NCC henter ny udviklingsdirektør hos MT Højgaard

NCC's projektudviklingsafdeling hyrer direktør med kortvarig karriere hos MT Højgaard.

Lars Winther er ny direktør i NCC Property Development. Foto: PR

NCC Property Development har ansat Lars Winther som ny udviklingsdirektør og medlem af selskabets ledelsesteam, oplyser NCC.

Lars Winther begyndte for et halvt år siden, i november 2017, et job som projektudviklingschef hos MT Højgaard og har tidligere haft lederjob hos ATP Ejendomme og Catella.

"Jeg er overbevist om, at vi med ansættelsen af Lars Winther har fundet den person, der kan være med til at sikre yderligere vækst i NCC Property Development i årene fremover. Lars har gennem en 20-årig karriere i den danske ejendomsbranche haft meget forskellige roller og således oparbejdet en meget bred erfaring, som jeg er sikker på vil vise sig værdifuld," siger Ole Faurby, adm. direktør i NCC Property Development, i en meddelelse.

Entreprenørkoncerner overvejer at sortliste kartelanklagede nedrivere

Storentreprenører: Antallet af konflikter falder

Ny NCC-direktør sætter sig på topposten før tid

Lundbeck frasælger grundareal til NCC

Forsiden lige nu

Elevator-millionær sælger ud: "Jeg runder 75 næste gang"

12 sjællandske udlejningsejendomme bliver nu sendt på markedet af sønderjysk investor med mursten for et trecifret millionbeløb. Nødlidende ejendomme, hvor stumperne er blevet overtaget, har stille og roligt opbygget porteføljen, siger han til EjendomsWatch.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Konsolideringen blandt administratorer fortsatte i den forløbne uge, da Administrea og Salling Ejendomsadministration fik nye ejere hos 360 North og Newsec Datea. I København købte Aberdeen Standard 106 boliger af Pensam, mens entreprenørkoncern MT Højgaard måtte nedjustere efter tabt voldgift.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier