EjendomsWatch

Søren Lindbjerg er ny partner og medejer af Colliers

Erhvervsmægler gennem 18 år indgår fremover i partnerkredsen på nu otte personer.

Foto: PR

Colliers International i Danmark får fremover erhvervsmægler Søren Lindbjerg som partner og medejer, oplyser ejendomsrådgiveren.

"Søren Lindbjerg er uden sidestykke en af vores mest succesfulde erhvervsmæglere. Han har gennem en ihærdig og målrettet indsats opbygget skarpe kompetencer og et værdifuldt netværk, og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med uformindsket styrke fremover," siger Jeppe Schønfeld, adm. direktør for Colliers i Danmark, i en pressemeddelelse.

Søren Lindbjerg har været erhvervsmægler i Colliers i 18 år og har gennem årene specialiseret sig i projektudvikling og investerings- og boligudlejningsejendomme. Han har samtidig rådgivet i adskillige store transaktioner, primært koncentreret omkring Storkøbenhavn og Aarhus, fremgår det.

Hovedaktionæren i det danske datterselskab af Colliers International er børsnoterede Colliers International Group, der uændret ejer 70 pct. af virksomheden, som blev erhvervet ved opkøbet i januar 2017. De resterende 30 pct. ejes ligeligt af de otte partnere, oplyser Colliers.

Colliers: Afkastjagt vil bringe asiatiske penge til Danmark

Colliers-chef kigger på yderligere opkøbsmuligheder i Norden

Colliers International styrker sin nordiske tilstedeværelse

"Alt er jo til salg for den rette pris, som man siger"

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier